Διαφήμιση Google Adwords

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!

Μέσω του AdWords η Google σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημίσετε την επιχείρηση σας στην πρώτη σελίδα μιας αναζήτησης σχετικής με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πουλάτε.

Γιατί να μη χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας αυτή την ευκαιρία;

Ξοδέψατε αρκετά χρήματα για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.
Μέσω του AdWords τα χρήματα αυτά γίνονται μια επικερδής επένδυση!

Στην Omikron44 ως πιστοποιημένοι συνεργάτες της Google, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε το AdWords όσο το δυνατόν καλύτερα και χωρίς να σπαταλάτε χρήματα.

Οφέλη της διαφήμισης στη Google

Στοχευμένη Προσέγγιση

Μέσω του AdWords η διαφήμιση της ιστοσελίδα σας εμφανίζεται μόνο σε εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. H διαφήμιση σας εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google με βάση τις λέξεις-κλειδιά που στοχεύετε. Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με βάση τη χώρα ή την περιοχή που βρίσκονται, την ηλικία, το φύλο, τα ενδιαφέροντα τους, τη συσκευή που χρησιμοποιούν, ακόμα και την ώρα ή την ημέρα που θέλετε η διαφήμιση σας να έχει μεγαλύτερη προβολή. Έτσι σταματάτε να κυνηγάτε τους πελάτες και έρχονται αυτοί σε εσάς!

Μεγάλη Επισκεψιμότητα

Η Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου στον κόσμο. Ακόμη κι αν εμφανίζεστε σε καλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης, το AdWords αναδεικνύει την παρουσία σας και μεγιστοποιεί την πιθανότητα να έρθει ο χρήστης στη δική σας ιστοσελίδα. Εκτός από τη σελίδα αναζήτησης της Google, έχετε τη δυνατότητα να διαφημιστείτε σε πάρα πολλές άλλες ιστοσελίδες μέσω του δικτύου εμφάνισης της Google ή στο Youtube ή σε εφαρμογές για κινητά Android!

Ελεγχόμενη διαφημιστική δαπάνη

Με την επιλογή κόστους-ανά-κλικ, ο προϋπολογισμός επιβαρύνεται μόνο αν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ευρώ στο AdWords, σας φέρνει δυνητικούς πελάτες!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μιλήστε με έναν πιστοποιημένο ειδικό για το πως να χρησιμοποιήσετε τη διαφήμιση στη Google με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.